Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ



Ευαγγελισμός 22/05/2014
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τα δύο τελευταία χρόνια είχα την τιμή να συμμετέχω στην Διοίκηση της ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από την θέση του γεν. γραμματέα. Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε μαζί με την υπόλοιπη Διοίκηση και πολλούς φίλους του σωματείου αρκετά πράγματα.

Αγωνιστικά διατηρηθήκαμε στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία, χάνοντας την είσοδο στα play off την πρώτη χρονιά για 1 βαθμό και την δεύτερη χρονιά στην ισοβαθμία.

Επίσης από την περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε ο χώρος του κυλικείου, το οποίο και λειτουργούσε κατά την διάρκεια των αγώνων.

Δημιουργήθηκε παιδική ομάδα δίνοντας την ευκαιρία για άθληση στα μικρότερα παιδιά του χωριού μας.

Στο κοινωνικό κομμάτι, με σεβασμό στον συνάνθρωπο οι άνθρωποι της ΔΑΦΝΗΣ στήριξαν με διάφορους τρόπους, συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκες, εντός και εκτός χωριού (οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, ηλεκτρονικές συσκευές).

Επίσης με πρωτοβουλία της Διοίκησης, το καλοκαίρι του 2013, αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν λαμπτήρες σε κάθε γειτονιά του χωριού μας που αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Όλα τα παραπάνω έγιναν με αγάπη και ανιδιοτέλεια από όλους τους ανθρώπους του ιστορικού σωματείου μας που μετράει σχεδόν 5 δεκαετίες ζωής, αφιερώνοντας καθημερινά χρόνο, χρήμα και προσωπική εργασία.

Μετά από αυτόν τον σύντομο απολογισμό, δηλώνω την παραίτηση μου από την Διοίκηση της Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, διότι δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στους χρόνους που χρειάζεται ένα σωματείο και προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η νέα ολοκληρωμένη Διοίκηση για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Υ.Γ. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα για ότι με χρειαστεί και για να ολοκληρώσουμε σημαντικά θέματα που έχουμε ανοικτά, όπως η ίδρυση ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (μέσα στο καλοκαίρι), η ανακαίνιση των αποδυτηρίων και πολλά άλλα.
Υ.Γ.1. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και την διοικηση που συνεργαστήκαμε αυτά τα 2 χρόνια και ιδιαίτερα τον προπονητή μας Σάββα Σερτσόγλου.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
ΠΡΑΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

1 σχόλιο: