Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ 4-3 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ

Παιχνίδι για σκληρά νεύρα έγινε μέσα στην έδρα του Βρασίδα Βρασνών με 7 γκολ, 2 πέναλντι και 6 δοκάρια και τελικό αποτέλεσμα 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μικρού φίλου από τα Βρασνά που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε,η Διοίκηση της ΔΑΦΝΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,η ΔΑΦΝΗ ηταν αυτή που προηγήθηκε νωρίς στο 13΄ με έυστοχο χτύπημα πέναλντι του αρχηγού της Μουρατίδη,ύστερα από ανατροπή του Ηλιάδη μέσα στην περιοχή.

Στο 20΄ ήταν η σειρά του Πράπα να κάνει το 0-2 με κοντινό πλασέ και να αφιερώσει και αυτός το γκολ στον τραυματία Μπλέτσα.
Κάπου εκεί η ομάδα μας έριξε ρυθμό με αποτέλεσμα ο Βρασίδας ν΄αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μειώσει στο 35΄ σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους στο 47΄ μιας και η ομάδα μας άργησε να μπει στον ρυθμό του αγώνα.Κάπου εκεί χάθηκε και ο έλεγχος για τον διαιτητή που συνέχισε τα φαλτσοσφυρίγματα εκατέρωθεν.Στο 75΄ σε μια αδράνεια της άμυνας έγινε το 3-2,για να ισοφαρίσει στο 84΄ ο Αδαμίδης σε 3-3.
Στο 88΄ έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα,ο παλιός άσσος του ΠΑΟΚ Λεοντιάδης, που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα έπεσε έξυπνα στην περιοχή,ξεγελώντας τον διαιτητή που σφύριξε πέναλντι.Oι γηπεδούχοι ευστόχησαν και έγραψαν το τελικό 4-3.

Η ΔΑΦΝΗ αξίζει να σημειωθεί πως ταξίδεψε στα Βρασνά χωρίς να έχει διαθέσιμους τους Αθανασίου,Δημόπουλο,Μπλέτσα,Αλεξόπουλο,Χριστοφορίδη,Αποστολίδη,Νιζησκιώτη,Πολυζώη, Μαυροβουνιώτη Κ. και με τους Ηλιάδη(αποχώρησε τραυματίας),Κουμάνη,Μαυροβουνιώτη Π. και Καλεντερίδη να αγωνίζονται με πολλά προβλήματα.
Στα θετικά η επιστροφή του Δουλγερίδη στους αγωνιστικούς χώρους.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΠΑΠΑΞΕΝΙΔΗΣ (84΄ΒΑΓΙΑΝΑΣ), ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Π., ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ (48΄ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΟΥΡΒΑΝΗΣ,  ΠΡΑΠΑΣ.


 Διατητής ο Καλεμκερίδης που στα 4 φετινά του παιχνίδια είχε 4 διπλά και δεν ήθελε να χρεωθεί άλλο(1 ώς διαιτητής Β΄ κατ. και 3 ως βοηθός)και βοηθοί οι Τσιαουσίδης(4 ματς ως διαιτητής όλα, και Α΄ κατ.) και Λίλα Μεγκίν (3 ματς, 2 ως διαιτητής και 1 ως βοηθός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου