Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

DANIS ΕΙΣΑΙ...

Όταν πριν λίγα χρόνια βλέπαμε φάσεις σαν αυτή
παλιες καλες εποχες!!!!!!!
να συμβαίνουν στην έδρα της Δάφνης Ευαγγελισμού,πολλοί πίστευαν οτι εκείνος ο μικρός που έβαζε εκείνα τα γκολ είχε πολλά να δείξει και έτσι έγινε, ο Ιορδάνης Παπαργυρίου,ο δικός μας Ντάνης, σήμερα πλήγωσε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του στην Football League.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ 4-3 ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ

Παιχνίδι για σκληρά νεύρα έγινε μέσα στην έδρα του Βρασίδα Βρασνών με 7 γκολ, 2 πέναλντι και 6 δοκάρια και τελικό αποτέλεσμα 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μικρού φίλου από τα Βρασνά που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε,η Διοίκηση της ΔΑΦΝΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΟΣ Η ΕΡΓΕΝΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.

Το πιο ωραίο γκολ της ζωής του έβαλε το περασμένο Σάββατο ο αρχηγός της Δάφνης Ευαγγελισμού Δημήτρης Δουλγερίδης αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.
Η Διοίκηση, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα μέλη της  Δάφνης Ευαγγελισμού εύχονται στους νεόνυμφους να ζήσουνε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ

Με το δεξί ξεκίνησε η ΔΑΦΝΗ μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σ΄ένα χορταστικό παιχνίδι με μια κακή διαιτησία όμως.
Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Αθανασίου με απ΄ευθείας χτύπημα κόρνερ,στο 18ο λεπτό ο Μπλέτσας διπλασίασε τα τέρματά μας ενώ στο 40 αποχώρησε τραυματίας ο Ηλιάδης.Στο 44 ο

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ                       Τρίτη,17/09/2013
                                                                               
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. της Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ευχαριστεί θερμά τον ιατρό κ. Ταχματζίδη Ιωάννη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς την ομάδα μας. Ο κος Ταχματζίδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, εξέτασε δωρεάν όλους τους ποδοσφαιριστές μας και ταυτόχρονα θεώρησε την κατάσταση υγείας αυτών.
Κινήσεις σαν αυτές, εκτός από την οικονομική ελάφρυνση, μας δίνουνε δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τον τόπο μας.
Για το Δ.Σ.
  Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Κιάννας Ιωάννης                                                                                   Πράπας Απόστολος

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 09/09/2013 ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.