Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η ΔΑΦΝΗ τον ΒΡΑΣΙΔΑ, καθώς στον πρώτο γύρο η ομάδα των
Βρασνών είχε κερδίσει με ανατροπή 4-3, έτσι και τώρα η ΔΑΦΝΗ κέρδισε με ανατροπή 4-2.
Όποιος είδε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα  ακολουθούσε.
Οι δυο ομάδες αναλώνονταν σε παιχνίδι κέντρου μέχρι το 15΄ όπου ήρθε το πρώτο δοκάρι για την ΔΑΦΝΗ με τον Ηλιάδη,από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι πήρε ένα ξέφρενο επιθετικό ρυθμό με τον Χαλκιά να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 24΄.Στο 31΄ ο Ηλιάδης απάντησε με κοντινό πλασέ για την ΔΑΦΝΗ, ενώ στο 34΄ ο Μουρατίδης μετά από κόρνερ πλάσαρε από κοντά για να διώξουν οι αμυντικοί του Βρασίδα λίγο πριν την γραμμή.
Στο 37΄ ο Χαλκιάς νικήθηκε σ΄ ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον MVP του αγώνα,τερματοφύλακα της ΔΑΦΝΗΣ, Λάζαρο Πίτκα, για ν΄ακολουθήσει ακόμη ένα χαμένο τετ α τετ στο 43΄ από τον Κυπαρίσση.
Στο δέυτερο ημίχρονο ο Χαλκιάς νικήθηκε σε ακόμη ένα τετ α τετ στο 53΄ από τον Πίτκα, ενώ στο 57΄ ο Πράπας σκόραρε σε μια γρήγορη αντεπίθεση γράφοντας το 2-1.Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπλέτσας έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους και κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνει το παιχνίδι.
Ο γερόλυκος Λεοντιάδης όμως,που έιχε περάσει στο 72΄ ως αλλαγή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για να σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ και να μειώσει σε 3-2.
Στο 79΄ ο Χαλκιάς από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα άουτ,ενώ στο 81΄ ήταν η σειρά του Κουμάνη με κοντινή κεφαλιά να την στείλει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λαζαρούδη.Ο Δουλγερίδης στο 82΄ και ο Μπλέτσας στο 84΄ αστόχησαν σε τετ α τετ για την ΔΑΦΝΗ,το ίδιο όμως έκαναν και τα Βρασνά στο 86΄ όταν ο Μαυροβουνιώτης σαν από μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή.Το κερασάκι στην τούρτα όμως έβαλε ο Δουλγερίδης στο 91΄ όπου με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λαζαρούδη για το τελικό 4-2.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΑΔΑΜΙΔΗΣ (90΄ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(89΄ ΒΑΓΙΑΝΑΣ), ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΑΠΑΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ(55΄ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ), ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

Η σύνθεση του ΒΡΑΣΊΔΑ:
προπονητής ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ Γ.
ΛΑΖΑΡΟΥΔΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ι, ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΔΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Κ., ΞΟΒΕΡΗΣ(88΄ ΠΛΟΥΜΟΥΔΗΣ), ΧΑΛΚΙΑΣ, ΤΡΑΙΚΟΥΔΗΣ, ΚΑΔΟΥΔΗΣ(63΄ΜΠΑΡΜΑΚΤΣΙΔΗΣ), ΚΕΦΑΛΑΣ, ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ(72΄ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ)

Άριστη η διαιτησία του Κυριάκου Λαζαρίδη καθώς και των νεαρών βοηθών Μίχου και Τσαμαδιά που είχαν πολύ δουλειά καθότι σημειώθηκαν εκατέρωθεν πάρα πολλά offsides.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου