Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ.

Την μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της,την φετινή χρονιά, γνώρισε η ΔΑΦΝΗ καθώς ηττήθηκε με
5-0 από την πρωτοπόρο του ομίλου Θύελλα Περιστερώνας.

Η Θύελλα βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα και με σκόρερ τους Πεχλιβανίδη στο 19΄ και 67΄,Γκάτζο στο 71΄ και Νίτση στο 75΄ και 79΄ συνέτριψε την ομάδα μας.Οι γηπεδούχοι ε'ιχαν τον έλεγχο του αγώνα καθόλη την διάρκεια του ματς και δίκαια επικράτησαν.
Η ΔΑΦΝΗ παρουσιάστηκε κακή στο παιχνίδι της,αλλά φωνάζει δίκαια για την φάση του 65΄. Με το σκορ στο 1-0 ο Μπλέτσας βρέθηκε σε μια γρήγορη αντεπίθεση μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή,αλλά αντί να αποβληθεί ο γηπεδούχος τερματοφύλακας σαν τελευταίος παίκτης και αφού ο επιθετικός τον είχε ΄΄τριπλάρει΄΄,ο διαιτητής Νικολαίδης προτίμησε να τον παρατηρήσει απλά με κίτρινη κάρτα.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΒΑΓΙΑΝΑΣ(46΄ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝ.),  ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(76΄ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ), ΗΛΙΑΔΗΣ(46΄ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛ), ΠΡΑΠΑΣ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

Η σύνθεση της ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ:
προπονητής:
ΚΟΥΖΟΥΔΗΣ,ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ(78΄ ΚΥΡΙΑΖΗΣ),ΔΑΜΗ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΝΙΤΣΗΣ Κ.,(80΄ ΤΖΑΤΖΟΣ), ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΡΗΣ, ΓΚΑΤΖΟ, ΔΕΛΚΟΣ, ΝΙΤΣΗΣ Π., ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ

Καλή η διαιτησία του Απ. Νικολαίδη εκτός από την καθοριστική φάση του 65΄. Πολύ καλοί και οι βοηθοί Ζαρμακούπης Θεοφ. και Στεφανίδης Δημ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου