Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ -ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Ήττα σοκ για την ΔΑΦΝΗ από την ομάδα του Σταυρού, μέσα στο Δημοτικό Στάδιο του Ευαγγελισμού.
Την δεύτερη φετινή της ήττα εντός έδρας, γνώρισε η ΔΑΦΝΗ,που παρότι βρέθηκε σε κακή ημέρα,είχε καθόλη την διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα.
Ο αγώνας κρίθηκε στην μια και μοναδική φάση που έκανε ο Σταυρός στο 44΄,όταν ο Στιβαστάρης σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή,η μπάλα κόντραρε στο Μαυροβουνιώτη Χ. και κατέληξε στα δίχτυα της ΔΑΦΝΗΣ.
Από εκεί και πέρα η Δάφνη έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 34΄ με τον Μπλέτσα,στο 79΄ κοντινή κεφαλιά του Κουμάνη πέρασε λίγο άουτ,στο 81΄ ο Δουλγερίδης  με απ΄ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα να  <<γλύψει>>  το οριζόντιο δοκάρι,ενώ στο 90΄ ο Αδαμίδης Αλ. με ωραίο μπάσιμο από τα αριστερή πλευρά σούταρε και έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων, επίσης στο 87΄ ο Δουλγερίδης προ κενής εστίας και με τον γκολκίπερ εξουδετερωμένο,  δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και σούταρε πάνω από το δοκάρια του Χαρίδη.Στο 89΄ ο Μαυροβουνιώτης Κ. έπιασε κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Χαρίδης.
Χαρακτηριστικό του αγώνα η διαφορά του μ.ο. ηλικίας ανάμεσα στους αγωνιζόμενους στις δύο ομάδες,με την ΔΑΦΝΗ να αγγίζει τα 30χρόνια και τον ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ τα 24 χρόνια. Έκπληξη του αγώνα ο 16χρονος Θεολόγου από τον ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις,ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι καλύτερος παίκτηςτης ΔΑΦΝΗΣ ήταν ο 18χρονος Μαυροβουνιώτης Χρήστος.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (77΄ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.), ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (56΄ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛ, ΠΡΑΠΑΣ (62΄ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ),  ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

Η σύνθεση του ΣΤΑΥΡΟΥ:
 προπονητής: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
ΧΑΡΙΔΗΣ.ΝΟΥΡΑΚΗΣ, HAXHILLARI, ΣΤΙΒΑΣΤΑΡΗΣ, ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ΛΙΑΜΑΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΠΑΣΑΛΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (80΄ ΜΠΕΛΕΣ), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (75΄ ΘΕΟΛΟΓΑΚΗΣ), ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ (62΄ΜΙΣΔΡΑΧΗΣ).

Καλή η διαιτησία του Κυριάκου Λαζαρίδη, καλός ο α΄ βοηθός Τσουμπάκη Γ.,σε κακή μέρα β΄βοηθός  Κούφας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου