Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ - ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝΜε σκορ 4-1 κέρδισε η ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ την ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ.
Μετά το 1-4 της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στην ομάδα του ΑΔΑΜ, για 2ο συνεχόμενο αγώνα η ΔΑΦΝΗ επικράτησε του αντιπάλου της με το ίδιο ακριβώς σκορ.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΔΑΦΝΗ να  ΄΄ πατάει ΄΄  καλύτερα στο γήπεδο και να έχει κατοχή μπάλας, με την ΦΛΟΓΑ να ισορροπεί μετά το 25΄ και με την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία να σκοράρει στο 30΄ με τον Καραμπουγιούκογλου για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο η ΔΑΦΝΗ μπήκε δυνατά και μόλις στο 47΄ ο Κουμάνης με κοντινή προβολή έκανε το 1-1 και στο 51΄ ο Ηλιάδης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-1 για την ΔΑΦΝΗ .Στο 64΄ ήταν η σειρά του Μπλέτσα να σκοράρει για το 3-1 και στο 84΄ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ο καλός καιρός σε συνδυασμό με τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων, δημιούργησαν ένα γιορτινό κλίμα στο γήπεδο, όπου φίλαθλοι των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων είδαν το ματς μαζί μέσα από το γήπεδο, με πάρα πολλά παιδάκια να παίζουν στον περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου.
Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΑΝ., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ(62΄ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ), ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΠΡΑΠΑΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝ., ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛ, ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ ΗΛΙΑΔΗΣ τραυμ.(72΄ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.)),  ΜΠΛΕΤΣΑΣ.
Η σύνθεση της ΦΛΟΓΑΣ:
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ Σ., ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ Κ. (63΄ ΚΩΤΣΙΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΟΥΚΤΣΗΣ (82΄ ΓΕΡΟΛΑΚΑΣ), ΜΕΤΑΞΑΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΓΛΟΥ, ΝΤΕΡΜΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου