Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Στο δημοτικό γήπεδο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ της Μ. ΒΟΛΒΗΣ αγωνίστηκαν ο τοπικός ΤΡΙΤΩΝΑΣ και η ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.


Το σκορ άνοιξε ο Δουλγερίδης για την ΔΑΦΝΗ στο 16΄ με σουτ βολίδα από τα 40 μέτρα(καλύτερο από του Χακάν Τσαλχανόγλου του Αμβούργου),που καρφώθηκε στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων.Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα των γηπεδούχων να κερδίζει λίγα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο,χωρίς όμως να πραγματοποιεί κλασικές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του 1ου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και φρόντισε να το δείξει από την αρχή.Αρχικά στο 46΄ δεν σφύριξε καθαρό επιθετικό φάουλ του Σκανδάλη πάνω στον Μαυροβουνιώτη Χ.,με τον επιθετικό της Βόλβης να σκοράρει στην συνέχεια για το 1-1.Στο 60΄ απέβαλλε τον Μαυροβουνιώτη Χ. με 2η κίτρινη(μια από τις 10 που απλόχερα έδωσε εναντίον της ΔΑΦΝΗΣ), στο 65΄ απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων,ενώ στο  86΄ κοκκίνισε και τον Μαυροβουνιώτη Κ.
Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν επίσης και για τα 2 ακυρωθέντα γκολ, που κακώς ακύρωσε ο κος Βανδουλάκης στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς και για μη καταλογισμό πέναλντι σε καθαρό σπρώξιμο του Αδαμίδη Αν. μέσα στην μεγάλη περιοχή, πάλι στο δεύτερο ημίχρονο..



 Πάντως συγχαρητήρια αξίζει η ομάδα της Βόλβης που είχε μ.ο. ηλικίας 21,5.


Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΑΝ., ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛ. τραυμ.(62΄ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ), ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝ., ΠΡΑΠΑΣ(58΄ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.),  ΜΠΛΕΤΣΑΣ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Π.)
Η σύνθεση της ΒΟΛΒΗΣ:
 προπονητής:ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ.
ΚΑΝΕΛΗΣ, ΒΑΙΝΤΕΡΛΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΣΦΗΝΤΣΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΜΠΟΥΡΑΣ, ΣΚΑΔΑΛΗΣ, ΤΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ.

Κακός ο διαιτητής Βανδουλάκης και σε κακή μέρα οι βοηθοί Καμούρας και Μιχτατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου