Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Α.Σ. ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 2-0

Σ' ένα φαινομενικά εύκολο απόγευμα Σαββάτου, η ομάδα της Δάφνης Ευαγγελισμού φιλοξενήθηκε από την αντίστοιχη της Α.Σ. Αρέθουσας και κατάφερε να ρίξει όλο το νερό από την στάμνα που μάζευε όλη την χρονιά.

 Με πολλές και σημαντικές απουσίες η ομάδα της Δάφνης, κατέβηκε αρχικά στο γήπεδο για να τελειώσει νωρίς το παιχνίδι. Με μία σχεδόν αναγκαστική ενδεκάδα, αλλά με αρκετό ταλέντο μέσα σ'αυτήν, χωρίς πάθος και θέληση όμως και ειδικά από παίκτες που τώρα θα έπρεπε να δείξουν τις ικανότητές τους και το πάθος τους,με την δικαιολογία ότι το γήπεδο ήταν χάλια (ενώ για την Αρέθουσα ήταν "χαλί").
 Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες καλές και κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ η ομάδα της Δάφνης. Αρχικά με τον επιθετικό της Γ. Μπλέτσα (του ακυρώθηκε καθαρό γκολ), τον οποίο "εξαφάνισαν" αρχικά οι αμυντικοί της Αρέθουσας και εν συνεχεία ο πολύ καλός τερματοφύλακάς της. Στην συνέχεια με τον Αλ. Αδαμίδη που από πλάγια θέση και σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία σέντρα του Αν. Σπύρογλου. 
Στη συνεχεία ο πολύ καλός αρχηγός και τερματοφύλακας της Αρέθουσας έκανε ακόμα δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις απέναντι σε πλασέ του Στ. Κουμάνη δίπλα από το δοκάρι του και σε σουτ του Αν. Αδαμίδη. Έτσι έμεινε το 0-0 στο ημίχρονο. 
 Το δεύτερο μέρος ήταν ακριβός αντίθετο. Η ομάδα της Αρέθουσας είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, τις οποίες όμως κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ. Σημαντικός λόγος για την αλλαγή της εικόνας του παιχνιδιού, ήταν η πολύ κακή επιλογή του προπονητή της ομάδας της Δάφνης Σ. Σερτσόγλου, να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον Χρ. Καλεντερίδη, ο οποίος βρέθηκε σε μία πολύ άσχημη μέρα και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Από εκεί και πέρα όλα ήταν πλέον υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ, ΟΡΕΞΗ!!! και έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκόρ και να το κλείσει με δύο όμορφα σουτ, σε δύο πολύ ωραίες αντεπιθέσεις της. Αν και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα..... Δυστυχώς πλέον η ομάδα της Δάφνης μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει τώρα με τις επιστροφές και των πιο έμπειρων παικτών να "ξεκαθαρίσει την μπουγάδα" για την παραμονή της στην κατηγορία, για ακόμα έναν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου