Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ- ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ - ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ 1-1.

Την παραμονή της και μαθηματικά εξασφάλισε η ΔΑΦΝΗ, μετά και την ισοπαλία που παραχώρησε στην ομάδα του Αρδαμερίου.Τώρα μοναδικός στόχος των πρασίνων είναι η είσοδος στην 6άδα,ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας μέσω των μπαράζ. Kάτι το οποίο μπορεί να πετύχει είτε με νίκη στην τελευταία αγωνιστική είτε με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΔΑΦΝΗ αγωνίστηκε με πάθος για την νίκη από το πρώτο λεπτό.Είχε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και ήλεγχε το παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Δράσης.Tο πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κλασικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο τα είδαμε όλα. 2 γκολ, 2 δοκάρια, 2 αποβολές, 2 τετ α τετ και 15λεπτη διακοπή του αγώνα. Η αρχή έγινε στο 51΄ όταν μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας ο επιθετικός της Δράσης και έκανε το 0-1. Στο 55΄ είχαμε την ένταση μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή για 15 λεπτά του αγώνα και την αποβολή του αμυντικού Σπύρογλου για την ΔΑΦΝΗ και του τερματοφύλακα Κετσερίδη για την ΔΡΑΣΗ.
Ο αγώνας συνεχίστηκε με την ΔΑΦΝΗ να ισοφαρίζει με τον Κουμάνη στο 70΄ όταν μετά από σέντρα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά έκανε το 1-1.Η συνέχεια ήταν ένα 20λεπτο καταιγιστικού ποδοσφαίρου, με τις 2 ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να προσπαθούν για την νίκη, για  τους δικούς της λόγους η κάθε μια.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ
ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ( 75 ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΑΝ., ΒΑΓΙΑΝΑΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ ΑΒ.. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΛ(60 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.), ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝ., ΠΡΑΠΑΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ(84 ΦΕΡΕΝΙΔΗΣ), ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ,ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ( 46 ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΟΣΙΑΝ, ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ( 84 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ), ΜΑΥΡΟΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΤΑΤΖΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΖΑΜΠΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Π.

ΤΟ Δ.Σ. και η ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ εύχεται περαστικά στον τραυματιά παίκτη του Αρδαμερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου