Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΗΤΤΑ.

Σ΄ ένα ματς γεμάτο ένταση και μικροεπεισόδια,η Δάφνη γνώρισε την πρώτη της εντός έδρα ήττα από την πιό έτοιμη Θύελλα Περιστερώνας.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Περιστερώνας πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού με την ομάδα μας να παίρνει τον ρόλο του αμυνόμενου.Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 χωρίς πολλές φάσεις και με την Θύελλα να έχει την φλύαρη κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η οπισθοχωρημένη Δάφνη αμυνότανε μαζικά και προσπάθησε να κλέψει την νίκη με αντεπιθέσεις,μια τέτοια αντεπίθεση έγινε στο 67΄ με τον Αδαμίδη να ανεβαίνει γρήγορα και σε τετ α τετ να σουτάρει άουτ από πλάγια θέση.Λίγα λεπτά αργότερα όμως σε κοντινό σουτ των φιλοξενούμενων η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι χτύπησε στο έδαφος και απομακρύνθηκε με τον α΄ επόπτη να δείχνει πως η μπάλα πέρασε την γραμμή και έτσι να γίνεται το 0-1,κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών προκλήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών και ο αγώνας διεκόπη για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια η Δάφνη ανέβασε ρυθμό και πίεσε για την ισοφάριση με μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 85΄ να ισοφαρίσει σε νέο τετ α τετ με τον Κουμάνη που είχε ανέβει να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα η Θύελλα διπλασίασε τα τέρματά της και στο 96΄ έκανε το 0-3 μετά από εκτέλεση πέναλντι του Νίτση ,το οποίο απέκρουσε ο Πίτκας, στο ριμπάουντ όμως ο επιθετικός των φιλοξενουμένων κινήθηκε πιο γρήγορα και ευστόχησε.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν αντεγκλήσεις και λογομαχίες μεταξύ των φιλάθλων οι οποίες όμως έληξαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΠΑΠΑΞΕΝΙΔΗΣ (61΄ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Π.(90΄ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.), ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΟΥΡΒΑΝΗΣ,  ΠΡΑΠΑΣ (90΄ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ).

Η σύνθεση της Θύελλας:
προπονητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ.
ΚΟΥΖΟΥΔΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ (19 ΔΑΜΗ), ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ ( ΠΑΥΛΙΔΗΣ), ΔΕΛΚΟΣ, ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΡΗΣ, ΤΣΙΩΝΑΣ, ΝΙΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(90+΄ΤΖΑΤΖΟΣ), ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

Ο διαιτητής Λαζαρίδης Κυριάκος, α΄ βοηθός Σίσκος Θεόδωρος, β΄ βοηθός Φράγιος Αναστάσιος.
παρατηρητής Χατζηαθανασίου Πέτρος,Υπ. Α΄ Βοηθειών Γκαμπέτα Αναστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου