Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ..

Πρωταθλήτρια πρώτου ημιχρόνου κοντεύει να γίνει η Δάφνη,καθώς σ΄ ένα ακόμη ματς βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο, συγκεκριμένα με 1-0  μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Σταυρού, αλλά το τελικό αποτέλεσμα να λήγει με ήττα 4-1 για την ομάδα μας.
Συνολικά η Δάφνη έχει πετύχει στα πρώτα ημίχρονα 5 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 1, ενώ στα δεύτερα έχει πετύχει 2 και έχει δεχθεί 12.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Σταυρού ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο,έχοντας δοκάρι στο 17΄,η ΔΑΦΝΗ στο 32΄ σε μια από τις λιγοστές φάσεις της στο 1ο ημίχρονο προηγήθηκε με τον Καλεντερίδη να πλασάρει εύστοχα μετά από ασίστ του Αδαμίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσίασε από την αρχή κακό πρόσωπο και μόλις στο 49΄ ο Πουρβάνης παραχώρησε πέναλντι στους γηπεδούχους,οι οποίοι ευστόχησαν και έκαναν το 1-1.Στο 56΄ μετά από λάθος τρίπλα του Κουμάνη στην δεξιά πλευρά της μεγάλης μας περιοχή γράφτηκε το 2-1 και στο 67΄ από μια ακόμη λανθασμένη ενέργεια του υψηλόσωμου αμυντικού μας, στο ύψος της μεγάλης περιοχής αυτή τη φορά,εκμεταλεύτηκε έξυπνα η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων και έγραψε το 3-1.Η ΔΑΦΝΗ πίεσε και έχασε τρομερή ευκαιρία στο 76΄ να μειώσει σε τριπλή φάση,με σουτ αρχικά του Πράπα,στην συνέχεια πλασέ του Καλεντερίδη να πηγαίνει στο δοκάρι και τέλος τον Ηλιάδη να μην προλαβαίνει εξ επαφής να σκοράρει.Στο 88΄ διαμορφώθηκε το 4-1 για τους Σταυρινούς.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Π., ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ,ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΟΥΡΒΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, (50΄ΗΛΙΑΔΗΣ),ΠΡΑΠΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου