Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ 1-3

Νικήτρια με ανατροπή,έφυγε η ΔΑΦΝΗ μέσα στο καινούργιο γήπεδο του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6΄ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή οΧατζηιωαννίδης για τους Ανοιξιώτες.Στο 32΄ όμως ο Δουλγερίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντινή απόσταση έκανε το 1-1 και σαν μην έφτανε αυτό, στο 45΄ και δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου με απ΄έυθείας χτύπημα φάουλ,ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά την ΔΑΦΝΗ  με 2-1.Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60΄ ήταν η σειρά του Μπλέτσα να σκοράρει με κοντινό πλασέ,μετά από ασιστ πάρε-βάλε του Δουλγερίδη.Η συνέχεια κύλησε με την ΔΑΦΝΗ να δίνει χώρο στους γηπεδούχους και να βγαίνει σε γρήγορες αντεπιθέσεις με τους Μπλέτσα και Δουλγερίδη να χάνουν αρκετές κλασικές ευκαιρίες,με κυριότερες τα 2 τετ α τετ στο 81΄και 88΄ και το δοκάρι στο 79΄.
Για ακόμη μια φορά η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Πουρβάνης και Μαυροβουνιώτης Π.

Η Διοικηση της ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς για τα υπέροχα δώρα που χάρισαν στην ομάδα πριν την έναρξη του αγώνα και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ΔΑΦΝΗΣ:
προπονητής:ΣΕΡΤΣΟΓΛΟΥ.
ΠΙΤΚΑΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Χ., ΠΟΥΡΒΑΝΗΣ (30΄ΒΑΓΙΑΝΑΣ), ΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Π.(46΄ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ), ΗΛΙΑΔΗΣ , ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΡΑΠΑΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ.

 Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ:
 προπονητής:
ΧΑΤΖΗΙΩΝΝΙΔΗΣ Η., ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΣΑΓΩΝΑΣ (46΄ΜΑΚΡΑΚΗΣ), ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, ΤΣΑΙΤΟΥΡΙΔΗΣ (65΄ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ), DEDA, ΤΑΜΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (46΄PELLUMI), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΟΥΔΗΣ.

Καλή η διαιτησία σε γενικές γραμμές του Σακίζλογλου,
όπως επίσης και των βοηθών Ντόκα και Σμούκλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου